dilluns, 23 de novembre del 2009

Recorregut pel Tajo (Guadalajara)

5-6-7 Desembre 2009

Abans de les festes nadalenques, volem proposar-vos un altra activitat. Aquest cop us proposem fer un recorregut pel riu Tajo a Guadalajara, a la zona de El Bolarque. Ens esperen 3 dies de navegació pel riu Tajo, amb un encant natural espectacular!

Es tracta de un recorregut per aigües tranquil.les, on podrem gaudir de la Natura, per una zona del riu Tajo rodejada de congosts.






PROGRAMA

Dissabte: sortirem de matí de Barcelona cap al riu Tajo a Guadalajara, a la zona de El bolarque. Navegarem amb els caiacs unes 3 hores efectives de rem i acamparem (acampada lliure).

Diumenge: farem el recorregut per un braç del riu, desde on podrem gaudir de tota la natura, a través dels congosts del riu. El recorregut será de unes 5 hores efectives de rem. Tornarem a la zona d’acampada on podrem descansar i recordar totes les experiències del día.

Dilluns: recollirem el campament i tornarem cap als vehicles. Tindrem temps de fer una petita excursió a un castell (3 hores efectives de rem). Per finalitzar la jornada, ens esperará un dinar de germanor i després tornarem cap a casa.




Data: 5-6-7 de desembre de 2009
Reunió Informativa: 3 de desembre de 2009 a les 20:00
Informació i inscripcions: Secretaria de l'AEC

divendres, 20 de novembre del 2009

Projecció audiovisual expedició a Grècia



El proper dimecres 25 de novembre es projectara, al local de la Agrupació Excursionista Catalunya, l'audiovisual de l'expedició "Volta en caiac a l'illa grega de Zakynthos".


Com a primer tast, podeu tornar a llegir l'article que va escriure la Diana.

dimarts, 17 de novembre del 2009

Biblioteca de la sección: suscripciones a revistas

Por fin han llegado los primeros números de nuestras suscripciones a las revistas Sea Kayaker y Ocean Paddler

Como recordareis, hace un par de meses, la sección decidió suscribirse a varias revistas internacionales de calidad sobre el kayak de mar, ya que carecemos de revistas nacionales. Las elegidas fuero la americana "Sea Kayaker" y la británica "Ocean Paddler", ambas en la lengua de Shakespeare.

En sus respectivas paginas web (enlazadas en el subtitulo) podeis encontrar gran cantidad de información e, incluso, numeros atrasados en versión pdf descargables, para ir abriendo boca.

Si queréis consultar los contenidos de las revistas clikear los enlaces de las revistas.


Sea Kayaker nº132





Sea Kayaker nº 133



Ocean Paddler nº 17



Ademas también se han adquiridos varios numeros de la revista francesa Canoë Kayak Magazine. Esta revista bimensual es de kayak en general (rio, competición) con solo algún articulo suelto de kayak de mar, pero anualmente publican un monografico veraniego dedicado al KDM. Hemos adquirido los ultimos 5 especiales, uno de ellos incluso trae un DVD sobre tecnica.


Canoë Kayak Maganize HS Mer nº19
Canoë Kayak Magazine nº 20

Canoë Kayak Magazine nº 21

Canoë Kayak Magazine nº22


Canoë Kayak Magazine nº23


Por ultimo, recordar que la sección también se ha suscrito a la versión Pro de la web WINDGURU, para facilitar la planificación de nuestras salidas.


Evaristo Quiroga

dijous, 12 de novembre del 2009

Costa Daurada: l'Ametlla - l'Ampolla

Aquest mes tenim previst escapar-nos a la Costa Daurada. L’idea inicial es fer el trajecte de l’Ametlla a l’Ampolla.

Qui vol gaudir del mar a l’hivern? Encara que ja a arribat el fred, el sol segur que ens acompanya!









Data:
22 de novembre de 2009
Reunió Informativa: 19 de novembre de 2009 a les 20:00
Informació i inscripcions: Secretaria de l'AEC