dilluns, 23 de novembre del 2009

Recorregut pel Tajo (Guadalajara)

5-6-7 Desembre 2009

Abans de les festes nadalenques, volem proposar-vos un altra activitat. Aquest cop us proposem fer un recorregut pel riu Tajo a Guadalajara, a la zona de El Bolarque. Ens esperen 3 dies de navegació pel riu Tajo, amb un encant natural espectacular!

Es tracta de un recorregut per aigües tranquil.les, on podrem gaudir de la Natura, per una zona del riu Tajo rodejada de congosts.






PROGRAMA

Dissabte: sortirem de matí de Barcelona cap al riu Tajo a Guadalajara, a la zona de El bolarque. Navegarem amb els caiacs unes 3 hores efectives de rem i acamparem (acampada lliure).

Diumenge: farem el recorregut per un braç del riu, desde on podrem gaudir de tota la natura, a través dels congosts del riu. El recorregut será de unes 5 hores efectives de rem. Tornarem a la zona d’acampada on podrem descansar i recordar totes les experiències del día.

Dilluns: recollirem el campament i tornarem cap als vehicles. Tindrem temps de fer una petita excursió a un castell (3 hores efectives de rem). Per finalitzar la jornada, ens esperará un dinar de germanor i després tornarem cap a casa.




Data: 5-6-7 de desembre de 2009
Reunió Informativa: 3 de desembre de 2009 a les 20:00
Informació i inscripcions: Secretaria de l'AEC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada